Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Signboard Yang Tak Tahan Nak Tengok... Huhuhu

Assalammualaikum...

Zaman sekarang ni kan..oleh kerana mankin maju, jadi mankin banyak la plak peraturan2 ciptaan manusia yang kadang2 bila dibelek2, lawak pun ada, tak masuk akal pun ada... 

Macamana cara nak wat orang ambil perhatian terhadap peraturan2 yang kita buat ni ye...Hmmm.. Cara yang paling mudah adalah dalam bentuk penulisan... Tak kira la.. Samada dalam bentuk sepanduk, papan tanda, atau label...

Nak tengok tak papan2 tanda yang bahasanye 'takleh nak gi'...Jom skodeng !!!












Wakakakakakakaka.....Tergelak beso aku dibuatnye...Wakakakakaka... Sonoknye pepagi macamni leh gelak2 camni...Hahahahahaahha...Hihihihihihi...Huhuhuhu... *ntahapaapa kan aku ni..macam le lawak sangat....Ngeee*

P/S : Sumber gambar DISINI


W'salam...

Adiosss...




6 comments:

Apiz said...

yang last tuh tak leyh bla.......XD

ardinihumaira said...

hahahaha! give it to your wife. kelaka la :D

AdiaLuze said...

Apiz : Hikhikhik...Lawak kan..

ardinihumaira : Coz only the wife know the best ;D

ika said...

hahhahah..suke..lawak2

b a m b a m ' s said...

yg label baju tuh..perghhh..kalo laki bujang nak bagi kat wife mcm mana?hahahahah

AdiaLuze said...

ika : Akak pun suke jugak..Hikhikhik

b a m b a m ' s : Hehehe...pikir la sendiri...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu