Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 5, 2011

Cerita Sesaje Hari Sabtu ...

Assalammualaikum...


Salam Hari SABTU kawan2 !!!


Apa perancangan korang hari ni? Nak kemana? Nak buat aper? Nak gi enjoy kat mana ? Pada yang cuti tu, mesti ada macam2 perancngan dah dibuat kan.. Pada yang kena kerja tu, takleh nak kata apa la kaaan... Apa leh buat..Kata pun nak cari rezki...Keje je la yeee... Takpe, esok2 leh gi jenjalan.. Hehehe...


Apa plan aku hari ni? Haaa... ni yang aku tengah pikir ni... Tak tau lagi nak kemana.. Laki aku cam biasa laaa.. Hari2 asyik bizi kan... Takpela... Bukan dia pergi meronggeng2 pun.. Aku dah bagi restu di atas kebizian dia tu.. Hehehe.. 


Lagipun, bukan ke seorang isteri yang baik adalah seorang isteri yang sentiasa bersangka baik pada suaminye dan sentiasa setia menyokong suaminye dalam apa keadaan pun...Aku takde la kata aku ni baik sangat.. Tapi, aku tengah berusaha untuk menjadi lebih baik dari hari ke hari... Syurga seorang isteri kan pada 'tapak kaki' suaminye kan...


Hari ni cam biasa..Jadual pagi aku agak padat..Semua kerja2 rumah perlu debereskan sesambil membasuh kain...Lagi seronok kalau ada anak nak dijaga kan..Hmmmphhh...*Sabarlah I..Sesungguhnye Allah Maha Mengetahui*


Aku nak gi sambung buat keja ni... Nanti ada masa, kita sambung la lagi cerita ceritu ni yeee... Chow!!


W'salam...

Adiosss...


2 comments:

Arol Mubin said...

Sejak dah habis sekolah, setiap hari Sabtu memang Arol duduk kat rumah mengadap laptop jelah. Kalau rajin, baru tolong Mak ampai baju dan kemas rumah. ;D

AdiaLuze said...

Arol Mubin : eh eh eh.. Rajinnye dier... Anak sapa la ni yee... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu