Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

Email Problem... Jadi Aku Buat 1 Entri...

Assalammualaikum...


Amacam ? Dah semak senarai pemenang GA aku ker? Kepada sesapa yang bertuah tu, lagi sekali diucapkan TAHNIAH... Walau hadiah tak seberapa hargannye, tapi aku bagi dengan ikhlas seikhlas2nye... Itu yang paling penting kan ??? Hehehehe...


Hari ini, kerja di opis agak tergendala dek kerana gangguan talian email kami.. Jadinye, kebanyakan kerja tak dapat dilunaskan dengan sempurna... Sementara kitaorang punya kakitangan teknikal berusaha memperbetulkan apa yang tengah bengong ni, makanye, aku pun mengambil kesempatan ini untuk membuat entri...


Tadi masa rehat gi beli barang2 nak buat donut untuk pot luck besok... Pada yang tak tau apa itu pot luck, ianye adalah acara makan2 dimana sesiapa yang terllibat kena memasak makanan sendiri untuk dimakan beramai2... Ada yang biasa buat tak?? Mesti la ada kan... Pada yang tak penah buat tu, cubalaaaa... Shiokkkkk tau... !!!


Ada macam2 jenis makanan kita leh rasa... Soal sedap tak sedap tu blakang kira la.. Yang penting, suasama muhibbah yang kita dapat alami... Beeesstttt... ^_^


Halamakk... Email dah ok la pulak.. Kay la ! Nak sambung buat keje balik... Chow !!! 


W'salam...

Adiosss...

4 comments:

wahida said...

kat opis saya setiap bulan ada pot luck....best!!

AdiaLuze said...

wahida : Sama la kite sis... ;D

deeya said...

mmg muhibbah ! same mcm name company sy 'Muhibbah Engineering Construction (M) Bhd' .. muhibbah an ? hahakz !

AdiaLuze said...

deeya : Muhibbahnyeee...Ngee ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu