Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

Senarai Pemenang Untuk GA Pertama Aku Adalah .... Jang,Jeng,Jeng ...

Assalammualaikum...

Setelah aku membiarkan korang ternanti2 penuh debaran, akhirnye aku akan mengumumkan nama2 pemenang yang telah di piliah oleh aku hasil bantuan kawan2 aku seopis...

Kat sini aku akan umumkan 3 pemenang dulu.. Lagi 2 tu akan diberitahu kemudian beserta hadiahnye sekali...

Pemenang yang dicari2 selama ini adalah :

|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
V
v
v

TEMPAT PERTAMA :


Hadiahnye adalah :



TEMPAT KEDUA :


Hadiahnye adalah :



TEMPAT KETIGA :


Hadiahnya adalah:



Okay!! TAHNIAH kepada semua pemenang !!!!!! Lagi 2 tempat tu, TUNGGGUUUUUUUUUU .... ^____^


P/S : Kepada pemenang2 tu, sila2 la emailkan alamat, nombor tepon dan email korang di ntotnain@gmail.com yeee... Jangan lambat sangat! Nanti aku bagi hadiah kat orang lain... Ahakssss

W'salam...

Adiosss...


23 comments:

Izzatul Iman said...

Assalam...

tahniah kepada pemenang...

me akan tunggu lagi 2 pemenang tu...

semoga ade rezeki me menang GA ni...

Amin...

sahromnasrudin said...

tahniah kpd semua pemenang dan syabas kpd penganjurnya...

sgt baik kontest ini utk kukuhkan ukhwah sesama kita

JaSSNaNi said...

Tahniah kepada ke3 tiga pemenang tu... :) rezki di pagi hari lagi.. :)

PUANSTOBERI said...

tau dah...sure takde luck nyer. sbb menda2 lucky draw mmg jarang amat la aku men lucky kan diri. Uhukss..

By d way, tahniah bagi yg me lucky kan diri meke itewww.... :D

nanakimie said...

tahniah semua:)

nur amalina bt athman said...

terima kasih yerr

Ina said...

tahniah..tahniah..buat semua pemenang

nur amalina bt athman said...

da sent emeil

Aishah Faisal said...

hadiah yg cute ^_^

nur amalina bt athman said...

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/amalina-menang-ga.html

khairiyah said...

wahh da ade pemenang.. congrtas! (^___^)

deeya said...

Tahniah kepada pemenang :p

aRa Naz said...

thniah kpd pemenang..^_^

ibu balqis said...

Tahniah pd pemenang....

Myra Jay said...

Thniah pada yg menang.. Nmpknya belom rezeki MJ lg :)

mALd!EyA said...

waaa...da de winner laa..huk3..tahniah ek...(stil menanti lg 2 pemenang..ahaks~!
(netaw listed ke..hehe)

Arol Mubin said...

Tahniah kepada para pemenang! ;)

azura samsuddin said...

x bertuah kali ni harap yg lagi 2 tu ada nama zura hehehe... neway tahniah kpd yg 3 bertuah ni ;)

AdiaLuze said...

Mekasih korang2 semua yang dah join !!!

Kepada yg tak menang tu jgan sedey2 sgt okey... Len kali cuba lagi tau !! ;D

Fyqa said...

wahh sis ! saya pemenang !

maaf tersangat2 sy lmbat. aduh. maseh sempat lagi ke ?

hhuhu

Fyqa said...

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ada-luck.html

;D

b a m b a m ' s said...

nak otomennnnnnn~!!! :P

AkmaFaizal said...

Assalamualaikum...wah saya tak menang..hehe..

tahniah pada semua yang menang..korang bertuahlaa.. :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu