Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 1, 2011

Hari2 Pun ♥♥ ♥♥....

Assalammualaikum...

Dengan badan yang tak berapa nak sihat, dan setelah menggagahkan diri pergi mendapatkan MC, aku dapat juga membuat entri ini.

Tetiba tergerak nak wat entri pasal Kasih Sayang...

Kerap kali dalam kesibukan kerja, kita sering lupa pada mereka2 yang kita sayang...


Tak terhad hanya kepada kekasih, isteri atau suami... Ianye juga boleh dirujuk kepada Ibu bapa, sahabat dan juga saudara mara... Sayang tu kan maknanya luas...

Kalau kita sayangkan seseorang, apa perkara lazim yang kita buat untuk meluahkan rasa sayang tu ??

Ada yang mengucapkan 'I Love You' sekerap yang mungkin.. Dalam sehari ada yang ucap lebih dai 10 kali kot ^_^

Ada juga yang suka menunjukkan dari segi bahasa tubuh seperti memeluk, mengucup dah mengusap (pada yang bukan muhrim tu jangan lebih2 aaaaa..)

Pada aku, bila aku sering telepon mak aku kat kampung, itu adalah salah satu tanda aku mengingatinya dan menunjukkan yang aku kasih...

Pada aku, tiap kali aku mengucup tangan suami dan pipinye, itu menunjukkan yang aku cintakannye...

Tapi, korang mungkin ada cara lain untuk meluahkan rasa kasih dan sayang korang tu kan... Contohnye, mungkin dengan memberi pemberian seperti ini....










 Untuk meraikan Kasih Sayang, siapa perlukan Valentine Day kalau hari2 adalah Hari Kasih Sayang .... (。◕‿◕。)


P/S : Terima Kasih semua yang mendoakan kesihatan aku... Sayang korang semua !!!!

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

PUANSTOBERI said...

semoga sihat selalu yer yunk. cpt2 sembuh...

setiap hari ada lah hari berkasih sayang rite??

Azza Firza said...

nak coklatttttt ;p

cik nurussalwa said...

get well soon. :)
and, suke statement 'hari adalah Hari Kasih Sayang'.. :)

AdiaLuze said...

PUANSTOBERI : Thanks dear...Mmg tiap2 hai adalah hari kasih syg...Hehhee

Azza Firza : Meh sini akak bagi...Huhuhu

cik nurussalwa : Thanks sis... Suke jugak... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu