Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 2, 2011

Tentang Seorang AKU

Assalammualaikum... 


Bila aku sedih, aku suka menangis sorang2... Supaya orang lain tak tahu kesedihan aku dan kesengsaraan aku...


Bila aku sedih, aku suka berdoa sorang2... Supaya semua orang yang aku zalimi dapat memaafkan dosa2 aku...








TAPI,


Bila aku gembira, aku suka ketawa ramai2... Supaya semua orang boleh kongsi kegembiraan yang aku rasai...


Bila aku gembira, aku suka ajak ramai orang berdoa... Supaya kami sentiasa hidup aman, bahagia dan sejahtera selamanya...








Itu adalah aku... Tapi, aku dah banyak buat silap dalam hidup.. Mungkinkah 'mereka2' dapat memaafkan aku? Mungkinkah Allah akan menerima taubatku??


Itu adalah aku... Yang akan meneruskan hidup hari demi hari dengan menanamkan sifat positif dalam hati dan diri...


Itu adalah aku... Yang sentiasa berusaha untuk menjadikan hidup lebih baik walau sesukar mana sekalipun....


Ini adalah aku... Yang kadang kala akan duduk di satu sudut menangis keseorang kerana menyesali segala kesilapan dalam hidup...


Ini adalah aku yang tak semua orang akan dapat fahami.... 








W'salam... 

Adiossss... 

 

5 comments:

anntaj said...

hai tersentuh hati baca entry u ni...
ianya juga mengingatkan diri i juga...
salam manis, anntaj.

AdiaLuze said...

anntaj : Salam kenal...Entri dibuat masa tgh jiwang ni.. Heh

Dekcik said...

kata2 yg indah..
huh tersentuh hati nie..

AdiaLuze said...

Dekcik : Tkde apa pun...sekadar kata2 ikhlas yang lahir dari hati... ^_^

b a m b a m ' s said...

feeling lak kak..uhuk~ :P

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu